Natječaj za dodjelu sredstava za registraciju na simpozij “Suvremene spoznaje o epidemiologiji, kliničkoj slici, laboratorijskoj dijagnostici, terapiji i prevenciji respiratornih infekcija”, Zagreb, 15. svibanj 2023., za mlade članove HDKM-a.

Dodjeljuje se 10 kotizacija mladim članovima društva u statusu specijalizanta za simpozij “Suvremene spoznaje o epidemiologiji, kliničkoj slici, laboratorijskoj dijagnostici, terapiji i prevenciji respiratornih infekcija” koji se održava u Zagrebu, 15. svibnja 2023..

Prijave na natječaj zaprimaju se do 8. svibnja 2023., odnosno do popunjenja mjesta, a šalju se administrativnoj tajnici društva uz presliku rješenja o specijalizaciji.

Više informacija o simpoziju…


Zahvaljujemo se na velikom interesu mladih članova HDKM-a za dodjelu sredstava za registraciju na simpozij “Suvremene spoznaje o epidemiologiji, kliničkoj slici, laboratorijskoj dijagnostici, terapiji i prevenciji respiratornih infekcija”.

Po redoslijedu zaprimanja prijava sredstva su dobili:

1. Antonio Perčinić, dr. med.
2. Ivana Majdandžić, dr. med.
3. Tajana Vujnović, dr. med.
4. Marijan Orlović, dr. med.
5. Danka Jovetić, dr. med.
6. doc. dr. sc. Tanja Grubić-Kezele, dr. med.
7. Kristina Todoroska Budna, dr. med.
8. Dora Raos, dr. med.
9. Lucija Vlahek, dr. med.
10. Hrvojka Janković, dr. med.

Ukoliko netko od dobitnika bude spriječen nazočiti simpoziju sredstva će se dodijeliti slijedećem aplikantu po redoslijedu prijavljivanja na natječaj.


Zbog velikog interesa dodijeljuje se dodatnih pet kotizacija za simpozij “Suvremene spoznaje o epidemiologiji, kliničkoj slici, laboratorijskoj dijagnostici, terapiji i prevenciji respiratornih infekcija” članovima društva do 40 godina starosti. Aplikaciji je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice, a rezultat natječaja biti će objavljen po popunjenju mjesta, odnosno najkasnije do 8. svibnja 2023. godine.


Zbog velikog interesa dodatne kotizacije se dodjeluju temeljem natječaja za slijedećih 12 mladih mladih članova HDKM-a, a po redoslijedu zaprimanja prijava:

 1. Todorić, Zrinka, dr. med.
 2. Bajek, Marin, dr. med.
 3. Mijač, Maja, dr. med.
 4. Keretić Kregar, Tea, dr. med.
 5. Došenović, Toni, dr. med.
 6. Stevanovski, Filip, dr. med.
 7. Samošćanec, Ivana, dr. med.
 8. Kanižaj, Lucija, dr. med.
 9. Bago, Josip, dr. med.
 10. Rojnić, Matea, dr. med.
 11. Lončar, Ana, dr. med.
 12. Bratović Host, Nikolina, dr. med.